Sauna, naaktstrand en wat kunnen we nog meer samen?

Naakt, seks en relaties zijn verschillende dingen.
Uiteraard kun je met iedereen naar de sauna en/of het naaktstrand zonder dat je meteen aan een relatie hoeft te denken. 
Het een sluit het ander natuurlijk niet uit, maar dit kan ook met een willekeurige vriend of vriendin.
Dus misschien is het leuk om ook op dit terrein leuke afspraken te maken.
Het kan zelfs als je al getrouwd bent en de ander houdt er niet van.
Dus noem hieronder jouw gegevens  en benoem waar je woont en wat je wilt.

Herhaal wel jouw e-mailadres (of telefoonnummer) achter jouw naam of in het bericht zelf.
Het andere e-mailadres wordt alleen door mij (=webmaster) gezien. 
Misschien weet je nog een andere (nog niet genoemde) leuke naturistische activiteit.

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van Dijk Drachten jandrachten@hotmail.com
2 maanden geleden

Ik zoek duidelijk een vrouwelijk saunamaatje. Ik vind sauna heerlijk, maar toch ga ik er alleen nooit naartoe. Welke (iets jongere) vrouw uit (de omgeving van) Drachten vindt het leuk met mij naar de sauna te gaan. Dan maken we er minimaal een heerlijk saunadagje van. Ik houd van onthaasten. Ik kom er relatief weinig dus, maar als ik ga, wil ik niet op de tijd hoeven te letten en ga dan graag van het begin tot het eind zo ongeveer.
Als ik met jou mee mag rijden, betaal ik minimaal al de vervoerskosten, maar als het gezellig is misschien nog wel veel meer. Uiteraard eten en drinken wij terplekke ook wat. Naar welke sauna ga jij het liefst? Wat mij betreft graag Burgum of Zevenhuizen, Boyl of Peize. Na afloop is het waarschijnlijk ook nog wel gezellig om bij mij thuis een nazit te hebben onder het genot van een borrel (of iets anders natuurlijk).
Laat je wat van jou horen in een PB.
Ik ben benieuwd.

henk
3 maanden geleden

ik vindt het gewoon om vrouw mee te menen naar de sauna die een man of heft vrouw die niet auto kan rijder en waar de man van aan het werk is die vrouw wil er ook wel eens uit ik help veel mens in de buurt alles zij naar het ziekenhuis moet in de tuin wij zij om elk te help het maak niet uit hoe zij er uit zien alles er vrouw en in de buurt van hoogveen woon die eens naar de sauna af zijn ook op een dag 0621458276

Victor Meeuw
7 maanden geleden

Vergeten ij zetten mailadres
Zeemeeuw67@outlook.com

Victor Meeuw
7 maanden geleden

Ik vind een sauna heerlijk en Toch vind ik alleen niet gezellig. Ik zou graag met eenman (40-75) uit de omgeving van Venlo. Wie weet rolt er nog veel meer uit, maar de eerste keer gaat het puur om een gezellig dagje sauna. Daar zien we wel of we goede maat worden.

Jan van Dijk, Drachten janjacobvandijk@gmail.com
10 maanden geleden

Lieve dames uit (de omgeving van) Drachten,
Al vele jaren ben ik met veel plezier lid van de naturistenvereniging https://lotus.frl
Op een mooie warme dag stap ik op de fiets vanuit Drachten en dan zeg ik altijd 22 km actief fietsen, dan de hele dag heerlijk lui zijn en genieten van zon en water en aan het eind van de dag weer 22 km actief terug fietsen. Dat wil ik ook graag met 1 van jullie doen. Maar als je toch liever met de auto die kant uit gaat, is dat ook prima en stap ik “gewoon” bij jou in de auto.
Als je zelf geen lid van https://lotus.frl bent, mag je er niet zo maar heen gaan. Dan moet je dus geïntroduceerd worden en dat wil ik graag doen. Maar om te weten wie ik dan introduceer, is het wel zo leuk, dat we minimaal een keertje afspreken bij mij thuis, zodat ik weet, wie ik introduceer. Dus welkom.
Https://www.facebook.com/janjacobvandijk
Jan van Dijk

Jan van Dijk janjacobvandijk@gmail.com
een jaar geleden

Ik vind een sauna heerlijk en toch ga ik er eigenlijk in mijn eentje nooit naar toe. Ik zou graag met een iets jongere vrouw uit (de omgeving van) Drachten graag een keertje naar de sauna gaan en na afloop een heerlijke nazit onder het genot van een drankje bij mij thuis in Drachten dus. De kosten zijn dan ook - zeker de eerste keer als we het leuk samen hebben - voor mij. Wie weet rolt er nog veel meer uit, maar de eerste keer gaat het puur om een gezellig dagje sauna. Misschien wel handig als we met jouw auto kunnen. Welkom.