Carpoolen tijdens de naturistische vakantie

Je wilt naturistisch op vakantie en hebt ruimte over in auto en/of caravan en/of camper. Plaats hier dan een oproep om gezamenlijk de rit te maken, maar ook om misschien de ruimte in de caravan bijvoorbeeld te delen. Uiteraard bepaal je samen wat je wel en wat je niet deelt. Gewoon in je eigen tentje is uiteraard ook dan nog steeds mogelijk.

Ook als je een vraag hebt om met iemand mee te rijden, ben je ook hier van harte welkom. In het kader van de AVG (=Privacywet) wordt het e-mailadres niet standaard zichtbaar voor de lezers. Dus herhaal dat ook in het bericht (met eventueel een telefoonnummer). 

Hoewel het niet om een date gaat, sluit het een het ander natuurlijk in sommige gevallen ook niet uit. Dus sommigen hebben misschien een voorkeur voor een man of een vrouw of een echtpaar of wat dan ook. Ook de leeftijd mag je gerust noemen. Benoem het zo veel mogelijk, maar schrijf er ook wel bij als het niet een "must" is. Het is ook wel leuk, om bijvoorbeeld alvast jouw Facebook-naam te noemen, zodat van tevoren al gekeken kan worden met wie je misschien wel een paar honderd kilometer gaat reizen. Ook jouw woonplaats is niet onverstandig om alvast te noemen.

Benoem eventueel ook of je al een voorstel hebt voor een naturistencamping.

Noem eventueel ook of je een hekel aan rokers hebt. Je moet er anders misschien wel een paar honderd kilometer naast zitten.

Benoem uiteraard ook of je een rijbewijs hebt en - zo nodig - het stuur kunt overnemen.

Hoewel het natuurlijk niet hetzelfde is als het ouderwetse "liften", hangt er hier natuurlijk wel een prijskaartje aan - dat lijkt mij niet meer dan normaal - maar dat bepaal je uiteraard samen. Datzelfde geldt voor een eventuele verzekering. Ook dat is wel zo handig om dat van tevoren te regelen. Achteraf is echt te laat. Jullie zijn zelf samen verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

Eventueel kun je ook een bericht achterlaten of reageren via carpoolen-naakt.mygb.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Laenens Robert
een jaar geleden

Zoek een Dame 65 plus om mee naar Kroatie te reizen op een naturistencamping. Ben woonachtig in de omgeving van Antwerpen. Heb een kleine camper en ik ben 75 jaar.

Jan van Dijk Drachten jandrachten@hotmail.com
een jaar geleden

Je wilt naturistisch op vakantie en hebt ruimte over in auto en/of caravan en/of camper.
Misschien wil ik wel mee.
Hoewel het niet om een date gaat, sluit het een het ander natuurlijk niet uit. Ik heb dan ook een voorkeur voor een vrouw. Ook jouw leeftijd mag je gerust noemen. Het is ook wel leuk, om bijvoorbeeld alvast jouw Facebook-naam te noemen, zodat van tevoren al gekeken kan worden met wie ik misschien wel een paar honderd kilometer ga reizen. Ook jouw woonplaats is niet onverstandig om alvast te noemen. Ik ben dus https://www.facebook.com/janjacobvandijk uit Drachten.
Benoem eventueel ook of je al een voorstel hebt voor een naturistencamping.
Ik heb een hekel aan rokers. Ik moet er anders misschien wel een paar honderd kilometer naast zitten.
Ik heb een rijbewijs hebt en kan dus - zo nodig - het stuur overnemen.
Hoewel het natuurlijk niet hetzelfde is als het ouderwetse "liften", hangt er hier natuurlijk wel een prijskaartje aan - dat lijkt mij niet meer dan normaal - maar dat bepalen we uiteraard samen. Datzelfde geldt voor een eventuele verzekering. Ook dat is wel zo handig om dat van tevoren te regelen. Achteraf is echt te laat. We zijn zelf samen verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

glenn
2 jaar geleden

per 18 juli 2022 niet langer dan 3 wken. liefst naar litouwen met mijn camper speedboat kan ook mee liefst jonger dan 60, fijn als je een rijbewijs hebt . De camper heeft alles van douche toilet tot koelkast airco enzovoort . Ander bestemmngen kunnen ook bv scandinavie portugal 0626083649 naturist ook prima voor mij. Een ruim denkend stel ook leuk

Michel
3 jaar geleden

Ik ga dit jaar weer op vakantie op de motor richting Monta Livet/ Bordeaux Frankrijk.
Welke motor rijder gaat ook dit jaar eind Juli die kant op. Dame of studente voor achterop moet ook kunnen.
Ik heb een overnachting in Orleans gepland.
Vertrek op een vrijdag ochtend.

Maak jouw eigen website met JouwWeb